Hej evribadi na livadi.

Hey. Ja sam Ann Drea. Volim fotografisanje. ;)

Abbey Dawn

dea99 | 25 Septembar, 2011 12:45

Hi5 LayoutsHi5 LayoutsHi5 LayoutsHi5 LayoutsHi5 LayoutsHi5 LayoutsHi5 LayoutsHi5 LayoutsHi5 Layouts

 Abbey Dawn je linija odjeće koju je dizajnirala kanadaska glazbenica Avril Lavigne, prodava se isključivo u robnoj kući "Kohl" u SADu.Kad je bila mlađa Avril je htijela da je njen otac zove Abbey Dawn, i njeni školski prijatelji su je isto ponekad zvali Abbey, pa je tako došla i do imena za liniju. Opisuje liniju kao "tinejđersku životnu marku, i rekla je da odjeća koja je dizajnirala za liniju, da bi to i ona zaista nosila.

Avril Lavigne - avril-lavigne wallpaperAvril Lavigne - avril-lavigne wallpaper

Avril Lavigne - avril-lavigne wallpaperAvril Lavigne - avril-lavigne wallpaperAbbey Dawn Store in Japan - abbey-dawn photo Butik odjece Abbey Dawn u Japanu. Zar nije preeesavršen? *-*

NEW - abbey-dawn photoNEW - abbey-dawn photo

avril-lavigne-abbey-dawn-1avril-lavigne-abbey-dawn-3

avril-lavigne-abbey-dawn-2avril-lavigne-abbey-dawn-4

Avril Lavigne - avril-lavigne wallpaper 

 

Poznati bez sminke... :S

dea99 | 25 Septembar, 2011 11:02

Lako je biti lijep kada iza tebe stoji tim beauty stručnjaka: stilista, frizera i vizažista. Čak i nakon njihova višesatnog truda prije izlaska zvijezde pred objektiv kamere, fotografi nakon snimanja imaju puno posla s obradom njihovih fotografija u Photoshopu.

Kosa tako u samo par sekundi postaje bujnija, prištići i podočnjaci jednim klikom nestaju, a kile i celulit jednostavno se rastope.

Gotovo sve žene, posebice mlade djevojke koje još nisu stekle dovoljno samopouzdanja, negiraju te činjenice. Rečenica koju često čujemo je upravo: "Da barem izgledam poput Britney Spears / Gwen Stefani / Mary Kate Olsen". Čini ti se da bi time svi tvoji problemi bili rješeni, mali iz susjednog razreda konačno bi te zapazio, imala bi frendica kao u priči.

Pogledaj fotografije koje smo ti pripremili i uvjeri se da, bez tri sloja šminke i isto toliko sati Photoshopiranja, i slavne djevojke imaju mana.

Britney Spears


Jennifer LopezAvril Lavigne

Zvijezde bez šminke

Madonna

Jessica Simpson 

Anahi

Angelina Jolie


Lady Gaga


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb